Här igen

Och så var jag här igen. Det kanske börjar låta lite tjatigt, men det känns verkligen som om jag inte har skrivit i denna blogg på ett bra tag. Den här gången har jag valt att skylla på att Gud har givit mig ett större uppdrag i livet än att sitta och blogga dagarna i ända. Han har sagt till mig att jag ska försöka få alla världens muslimska får att konvertera till kristendomen... Nej, nu skojar jag bara. Men jag måste ändå säga att den bortförklaringen var en av de bästa jag kommit på hittills, om den hade varit sann. Hur som helst så är detta inte någonting som är direkt vesentligt just nu vilket innebär att jag härmed får försöka byta skrivämne.

Igår var jag och såg den nya ARN-filmen tillsammans med delar av min familj:) Den var faktiskt något bättre än den förra, men efter att ha läst böckerna (skrivna av Jan Guillou) om den svenska tempelriddaren, som jag för övrigt varmt kan rekommendera, så kändes filmerna lite tama. Men det fanns en person som höjde upp hela filmen åtminstone två snäpp: Stellan Skarsgård som spelar Arns farbror. Han är är så otroligt iskall den där killen:P I samtliga filmer jag har sett med Stellan Skarsgård har han spelat en respektingivande, iskall roll som alltid har läget under någorlunda kontroll.

Detta är förövrigt mitt fyrtionde inlägg, vilket kanske inte låter så mycket, men jag har ändå skrivat ganska mycket i varje inlägg så det blir någ en hel del om man slår ihop allting. Jag funderar på att lägga ner bloggen efter femtio inlägg, det känns som ett bra avskedsnummer.

/Jocke

RSS 2.0