Miljöbilar?

Nu har nyheten läckt ut om att etanoldrivna bilar (s.k. miljöbilar) visserligen är bra förr en viss del av miljön, men istället är rena mordförsöket på en annan del av vår miljö. Är det inte alldeles utomordentligt intelligent att kläcka ur sig det först nu när så pass många människor har offrat sig och köpt den här dyrare "miljöbilen" för den goda sakens skull?(ironisk) Hur kan man vara så dumma att man inte har testat om dessa etanolbilar är skadliga för miljön innan man lanserar dom som ett "miljövänligt val"?

Nu är det ju i och för sig inte helt säkert att detta stämmer eftersom det är någonting massmedia har läckt ut. Det kan ju faktiskt vara så att det är någon illa bearbetad uppgift som har kommit i händerna på fel person som i sin tur har läckt ut helt galna uppgifter. Samhället får till och med hoppas att det är så för vårt eget bästa. Men om nu de nya uppgifterna om etanolbilarna skulle stämma kan det få katastrofala följder. Inte minst om det skulle arta sig så illa att man inte har någon reservplan ifall en brist eller biverkning som denna skulle upptäckas.

Det viktigaste just nu är att man går till botten med den här frågan och ser vad man har för alternativ att tillgå. I bästa fall är det på det viset att etanolbilar inte alls är så farliga för miljön som man trott.

Dagens "Låt": "Du försvann som en vind" med Lasse Stefanz. Har haft den i huvudet hela dagen av någon underlig anledning:P


/Jocke B


Kommentarer
Postat av: Emilia

Haha, du och dina dansband, så gulligt :)

2008-04-28 @ 17:00:19
URL: http://fuckthemainstream.blogg.se
Postat av: Jonnaaaa

Jaa, det var svinkul! Jo, det är riktigt jobbigt.. och det är svårt att få till de rätta sovvanorna när man väl har hamnat på fel väg. Man tackar! =) det hoppas jag också. Du har många intressanta tankar, Jocke! Allt verkar ha sina nackdelar... Det är verkligen förvirrande och bittert.

2008-04-28 @ 22:25:08
URL: http://jonnajosefin.blogg.se
Postat av: Emilia

Jag säger bara: Mitt lokalsinne hatar mig.

2008-04-30 @ 11:00:27
Postat av: Lucifer

Naaaaw, vad gullig du är jockeeee :)

2008-05-02 @ 21:22:34
URL: http://itsasin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0